Zaposlitev

V podjetju A-soft vsako leto potrebujemo več novih sodelavcev s področja IKT, predvsem programiranja. Če menite, da bi lahko s svojim znanjem, izkušnjami in idejami prispevali k uspehu in razvoju našega podjetja, potem pošljite svojo prošnjo za zaposlitev s CV-jem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Če bomo ocenili, da ustrezate našim potrebam, vas bomo z veseljem povabili na razgovor.

Vabimo tudi študente, ki zaključujete študij računalništva, imate odlično povprečje in zvrhano mero energije za nov zagon, pa ne veste, kje bi začeli ... Oglasite se in se nam predstavite! Če nas boste prepričali, vam bomo dodelili mentorja, ki vas bo vpeljal v poslovni svet in – če se boste pri delu izkazali – vam bomo ponudili zaposlitev.


Trenutno potrebujemo naslednje nove sodelavce (m/ž) :

1. IBM BPM analitik/razvijalec

2. Tehnični vodja projektov/sistemski administrator

3. Razvoj mobilnih aplikacij na IBM MobileFirst platformi (razvijalec mobilnih aplikacij)

4. Razvijalec programske opreme

Podrobnosti glede posameznih prostih delovnih mest:

1.IBM BPM analitik/razvijalec (m/ž)

Opis delovnega mesta :

Vaša primarna naloga bo načrtovanje in razvoj poslovnih procesnih aplikacij na IBM BPM platformi. Priprava specifikacij in poslovna analiza bo potekala v sodelovanju s strankami, razvoj pa v sodelovanju širše razvojne ekipe. Vseskozi bo prisoten stik tako s poslovnimi uporabniki kot z razvijalci na različnih področjih.

Pričakujemo :

Poznavanje in izkušnje z načrtovanjem in razvojem aplikacij v programskih jezikih Java in Javascript. Dobre pisne in komunikacijske sposobnosti v poslovnem okolju ter sposobnost delovanja v hitri in dinamični ekipi. Poznavanje in izkušnje z BPMN notacijo. Prednost imajo kandidati z izkušnjami v analizi poslovnih procesov in poznavanjem IBM BPM platforme oziroma IBM WebSphere okolja.

Nudimo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in veliko možnosti uresničevanja lastnih idej ter ustvarjalno in pozitivno delovno okolje, prilagodljivo posameznikom.

2.Tehnični vodja projektov/sistemski administrator (m/ž)

Opis delovnega mesta :

Vaša primarna naloga bo načrtovanje, organiziranje, vodenje, nadziranje in koordinacija aktivnosti v okviru obstoječih in novih projektov s poudarkom na razumevanju in zagotavljanju tehnične ustreznosti rešitev. Skrbeli boste za izvedbo načrtovanih in nepredvidenih aktivnosti v hitrem in dinamičnem okolju. Glavno vodilo bo izvedba projektov v zadovoljstvo naročnika.

Pričakujemo:

Pozitivno, fleksibilno in dinamično osebo, ki ji bo v izziv vodenje projektov v hitrem in dinamičnem okolju. Močno zaželjeno je poznavanje računalniških tehnologij, principov razvoja programske opreme in poznavanje metodologij razvoja in vodenja. Prednost imajo kandidati z izkušnjami v razvoju programske opreme in poznavanjem programske opreme podjetja IBM.

Nudimo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje, odgovorno delo in možnosti uresničevanja lastnih idej ter ustvarjalno in pozitivno delovno okolje, prilagodljivo posameznikom.

3.Razvoj mobilnih aplikacij na IBM MobileFirst platformi (Razvijalec mobilnih aplikacij) (m/ž)

Opis delovnega mesta:

Vaša primarna naloga bo načrtovanje in razvoj mobilnih spletnih aplikacij za podporo poslovnih procesov s pomočjo IBM MobileFirst platforme. Zaželjeno je, da ste kreativni pri uresničevanju želja in da želite postati pomemben člen ekipe.

Pričakujemo :

Pomembnejši od trenutnega tehničnega znanja so veselje, želja po načrtovanju in razvoju mobilnih aplikacij, pripravljenost na dinamično delo in kreativnost pri uresničevanju idej. Prednost imajo kandidati, ki že imajo znanje programskih jezikov (Java, JavaScript, HTML5, CSS), izkušnje z razvojem mobilnih aplikacij za katerokoli mobilno platformo in poznavanje sodobnih knjižnic, kot so Angular, Ionic, Bootstrap in podobne.

Nudimo :

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom ali delo preko študentskega servisa. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in veliko možnosti uresničevanja lastnih idej ter ustvarjalno in pozitivno delovno okolje, prilagodljivo posameznikom.

4.Razvijalec programske opreme (m/ž)

Opis delovnega mesta:

Vaša primarna naloga bo načrtovanje in razvoj aplikacij za podporo poslovnih procesov, vodenje ekipe programerjev in skrb za kvalitetno in optimizirano kodo. Zaželjeno je, da ste samoiniciativni pri uresničevanju želja strank in da želite postati pomemben člen ekipe.

Pričakujemo :

Izkušenega programerja, ki zna hitro in učinkovito rešiti najtrše programerske orehe, mu je v izziv razvijati ekipo sodelavcev in ga veseli delo na projektih doma in v tujini. Prednost imajo kandidati, ki imajo poglobljeno znanje programskih jezikov (Java, JavaScript, HTML5, CSS), izkušnje z razvojem zahtevnih aplikacij in vodenjem ekipe.

Nudimo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje, odgovorno delo in možnosti uresničevanja lastnih idej ter ustvarjalno in pozitivno delovno okolje, prilagodljivo posameznikom.

Način prijave:

Prijave z življenjepisom in opisom vaših znanj ter dosedanjih delovnih izkušenj nam pošljite po e-pošti na naslov: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.