Zaposlitev

V podjetju A-soft vsako leto potrebujemo več novih sodelavcev s področja IKT, predvsem programiranja. Če menite, da bi lahko s svojim znanjem, izkušnjami in idejami prispevali k uspehu in razvoju našega podjetja, potem pošljite svojo prošnjo za zaposlitev s CV-jem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Če bomo ocenili, da ustrezate našim potrebam, vas bomo z veseljem povabili na razgovor.

Vabimo tudi študente, ki zaključujete študij računalništva, imate odlično povprečje in zvrhano mero energije za nov zagon, pa ne veste, kje bi začeli ... Oglasite se in se nam predstavite! Če nas boste prepričali, vam bomo dodelili mentorja, ki vas bo vpeljal v poslovni svet in – če se boste pri delu izkazali – vam bomo ponudili zaposlitev.


Razvijalec mobilnih rešitev (IBM MobileFirst) m/ž

Opis delovnega mesta: Vaša primarna naloga bo načrtovanje in razvoj aplikacij, spletnih storitev na IBM MobileFirst platformi. Zaželeno je, da vam bo v izziv se spoznati s poslovno vsebino in postati pomemben del razvojne ekipe.

Pričakujemo:

Poznavanje in izkušnje z načrtovanjem, razvojem, nameščanjem in testiranjem aplikacij v programskem jeziku Java, Ionic, Angular,... Prednost imajo kandidati z izkušnjami in poznavanjem IBM MobileFirst platforme.


Nudimo

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in veliko možnosti uresničevanja lastnih idej.

Način prijave

Prijave z življenjepisom in opisom vaših znanj ter dosedanjih delovnih izkušenj nam pošljite po e-pošti na naslov Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.