Zaposlitev

V podjetju A-soft vsako leto potrebujemo več novih sodelavcev s področja IKT, predvsem programiranja. Če menite, da bi lahko s svojim znanjem, izkušnjami in idejami prispevali k uspehu in razvoju našega podjetja, potem pošljite svojo prošnjo za zaposlitev s CV-jem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Če bomo ocenili, da ustrezate našim potrebam, vas bomo z veseljem povabili na razgovor.

Vabimo tudi študente, ki zaključujete študij računalništva, imate odlično povprečje in zvrhano mero energije za nov zagon, pa ne veste, kje bi začeli ... Oglasite se in se nam predstavite! Če nas boste prepričali, vam bomo dodelili mentorja, ki vas bo vpeljal v poslovni svet in – če se boste pri delu izkazali – vam bomo ponudili zaposlitev.


Trenutno potrebujemo naslednje nove sodelavce (m/ž) :

1. IBM BPM analitik/razvijalec

2. Java in Java Script programer m/ž

Podrobnosti glede posameznih prostih delovnih mest:

1.IBM BPM analitik/razvijalec (m/ž)

Opis delovnega mesta :

Vaša primarna naloga bo načrtovanje in razvoj poslovnih procesnih aplikacij na IBM BPM platformi. Priprava specifikacij in poslovna analiza bo potekala v sodelovanju s strankami, razvoj pa v sodelovanju širše razvojne ekipe. Vseskozi bo prisoten stik tako s poslovnimi uporabniki kot z razvijalci na različnih področjih.

Pričakujemo :

Poznavanje in izkušnje z načrtovanjem in razvojem aplikacij v programskih jezikih Java in Javascript. Dobre pisne in komunikacijske sposobnosti v poslovnem okolju ter sposobnost delovanja v hitri in dinamični ekipi. Poznavanje in izkušnje z BPMN notacijo. Prednost imajo kandidati z izkušnjami v analizi poslovnih procesov in poznavanjem IBM BPM platforme oziroma IBM WebSphere okolja.

Nudimo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in veliko možnosti uresničevanja lastnih idej ter ustvarjalno in pozitivno delovno okolje, prilagodljivo posameznikom.

2.Java in Java Script programer (m/ž)

Opis delovnega mesta :

Vaša primarna naloga bo načrtovanje in razvoj aplikacij, spletnih storitev z uporabo Java in Java Script programskih jezikov. Zaželeno je, da vam bo v izziv se spoznati s poslovno vsebino in postati pomemben del razvojne ekipe.

Pričakujemo:

Poznavanje in izkušnje z načrtovanjem, razvojem, nameščanjem in testiranjem aplikacij v programskem jeziku Java, Java Script, Angular... Prednost imajo kandidati z izkušnjami in poznavanjem programskih jezikov.

Nudimo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom. Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo, veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje in veliko možnosti uresničevanja lastnih idej.

Način prijave:

Prijave z življenjepisom in opisom vaših znanj ter dosedanjih delovnih izkušenj nam pošljite po e-pošti na naslov: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.